Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk J.C. van den Dool – Nederhemert
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk J.C. van den Dool
Boterbloemstraat 23 5317 NH
Nederhemert

Patiëntenomgeving

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

:

Vragen stellen/E-consult

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen. Wij hanteren een reactietermijn binnen 2 werkdagen.

:

Herhaalrecepten aanvragen

Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft.

:

Afspraak maken

U heeft hier ook de mogelijkheid om een afspraak in de plannen voor bloedprikken.

:

Beeldbellen

Het is mogelijk om via de app of het portaal een beeldbelafspraak te maken met de huisarts. Na het maken van een beeldbelafspraak via de webagenda ontvangt u de link naar het gesprek direct binnen de Uw Zorg online omgeving. De arts vindt de link direct in zijn informatiesysteem. Dit scheelt u en uw huisarts onnodige handelingen.

:

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken. U heeft ook de mogelijkheid om de labuitslagen te bekijken.

:

Telemonitoring

U heeft de mogelijkheid tot telemonitoring. Dit houd in dat u uw thuismetingen (bijvoorbeeld een bloeddrukmeting, lengte en gewicht, een saturatiemeting, antistollingswaarden etc.) via een beveiligde verbinding online kunt invoeren in uw medisch dossier. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen.

:

Corona-vragentest

De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona.

:

Naar patiëntomgeving

Registeren