Nieuws – Huisartsenpraktijk de Boterbloem – Nederhemert
Welkom bij Huisartsenpraktijk de Boterbloem

Hartelijk welkom op de website van Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk de Boterbloem!

Huisartsenpraktijk de Boterbloem Boterbloemstraat 23 5317 NH Nederhemert
Nieuws

Nieuws

Nieuws vanuit de huisartsenpraktijk in Nederhemert

Bloedafname

Wij hebben vanaf januari 2022 zelf de mogelijkheid om bloed te prikken in onze huisartsenpraktijk. Voorheen werd dit verzorgd door het Star-SHL, per januari 2022 wordt het bloedprikken mogelijk gemaakt door Dokter&Diagnostiek. Het bloedprikken wordt hierbij uitgevoerd door een voor u bekend gezicht, namelijk de doktersassistenten van onze huisartsenpraktijk. U kunt wachten in de wachtruimte bij de huisartsenpraktijk en apotheek. Deze service is alleen voor patiënten van Huisartsenpraktijk van den Dool. Ter verduidelijking: dit is dus niet bedoeld voor patiënten van andere huisartsenpraktijken.

Op woensdagochtend blijft de prikster van het JBZ aanwezig. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden bij het JBZ. Dit kan wel voor patiënten van buitenaf, het is dan wel van belang dat u een bloedprikformulier van het JBZ heeft. Voor het bloedprikken JBZ op woensdagochtend mag u de ingang van het pand aan de achterkant gebruiken.

Het SHL heeft op maandag, woensdag en vrijdag bij het Zonnelied in Ammerzoden op afspraak de mogelijkheid om bloed te laten prikken.

Apotheek

Vanaf 1 april zijn er ruimere openingstijden in de apotheek. Iedere ochtend van 9.00 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. In de middag van 15.30 tot 16.30 uur. Let op! Bij voorkeur graag voor 16.30 uur, deze tijd is iets vervroegd.

Uw Zorg Online

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Veel mensen maken al gebruik van de Uw Zorg online app. Hierdoor kan men zelf afspraken inplannen, uitslagen inzien en vragen stellen. De vragen worden via de app beantwoord of u wordt hierover gebeld. U kunt de app downloaden in de appstore of via onze website.

Als u rechts bovenin op inloggen klikt, kunt u een account aanmaken.
In het scherm van account aanmaken vindt u rechts bovenin de button ‘Download de app’.

Met een hartelijke groet,
medewerkers Huisartsenpraktijk van den Dool